Wil jij wekelijks of 2-wekelijks coaching? Of wil je in een losse les je techniek nog opfrissen voor een optreden of auditie? In welke frequentie dan ook, bij voice-a-licious is er aandacht voor jouw stem. Wat is er allemaal al wel en wat zou je ook nog meer willen en kunnen ontwikkelen? Omdat we aan elke stijl kunnen werken, bepaal je zelf welke liedjes je wilt zingen. Er wordt aandacht besteed aan o.a. stemtechniek, timing, improvisatie, interpretatie en performance. Wil je liever samen met een vriend of vriendin zingen? Ook dat kan met de duo lessen. We werken aan alle eerder genoemde punten maar je hebt daarnaast dus ook de kans om mooie duetten te zingen!
Zingen is voor iedereen; jong en oud en voor alle niveau’s.

Wat eerder op sporadische basis gebeurde is door de corona crisis meer toegenomen; online lessen. En ook online zijn de lessen erg leuk maar vooral heel waardevol! Woon jij wat verder weg of blijf je liever op veilige afstand? Plan een online les in de online classroom en dan zie ik je snel!


Een advies is om de les op te nemen op bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Zo kun je alle aanwijzingen nog eens terug luisteren.

Naast de privé lessen geeft Sanne ook musical lessen in groepsverband voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Wil je hier meer informatie over? Neem dan een kijkje op: www.demusicalschuur.nl