Sanne Christensen-Fijnenberg
(1983) is haar hele leven al met muziek bezig geweest. Zij begon op jonge leeftijd met het spelen van accordeon. Daarna verruilde zij dit instrument voor een keyboard om tot slot over te stappen op piano. Ondertussen trad ze ook regelmatig op als zangeres op ‘open podia’ en verzorgde ze ceremonies in kerk en stadhuis. Na een aantal jaar klassieke zanglessen gevolgd te hebben werd ze na een positieve auditie aangenomen op de MusicAllFactory ofwel de “MAF” in Tilburg, een vooropleiding MuziekTheater voor getalenteerde jongeren. Dit twee jaar gedaan te hebben werd de focus meer verlegd naar musical. In 2007 studeerde Sanne af aan de Frank Sanders Akademie, (richting Performer) voor Musicaltheater. Uiteraard kwam niet alleen zang aan bod maar ook spel en dans. Zij heeft lessen gevolgd bij onder andere: Frank Sanders, Tetske van Ossewaarde, Simone Kleinsma, Doris Baaten, Lieneke le Roux, Wil van der Meer, Suzanne Heijne, Jon van Eerd en Derek Blok.

Sanne is werkzaam als performer/entertainer bij o.a. CenterParcs alwaar zij de avondvullende shows verzorgt evenals het kinderentertainment. In 2014 is de bouw afgerond van haar zangstudio die zij aan huis heeft in Bergeijk. Daar geeft zij zowel privé zanglessen als lessen in groepsverband en worden kinderfeestjes georganiseerd waarbij kids hun eigen liedje kunnen opnemen. Ook is Sanne wekelijks te vinden op muziekschool Art4U waar ze de zanglessen voor haar rekening neemt en daar verzorgt ze ook regelmatig workshops voor basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast is ze verbonden aan Zanginstituut Vocalized waar ze o.a. performance workshops geeft en voorheen de lessen van de VocalMiniz en de VocaL-i privé zanglessen gaf.
Begin 2009 is Sanne gestart met de 1-year Diploma Course for Singers of Complete Vocal Technique (CVT) welke zij afgrond heeft in januari 2010.

Naast zelf performen, is haar droom om kinderen te laten kennis maken en te leren over alles wat met musical te maken heeft. Daarom is Sanne naast Voice-a-licious in 2009 gestart met ‘De Musicalschuur’. De Musicalschuur verzorgd o.a. musicallessen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Dit zijn wekelijkse lessen waarin de kidz les krijgen in zang, dans en spel. Het uitgangspunt van De Musicalschuur is om de openheid en eerlijkheid van de kinderen te behouden en vanuit daar verder aan de slag te gaan. De ontwikkeling en eigenheid van het kind staat hierin voorop. Voor meer informatie kijk op www.demusicalschuur.nl