Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een juiste invulling van de ceremonie? 

Waarin Voice-a-licious zich onderscheidt van de meeste artiesten is dat jullie zelf je repertoire kunnen samenstellen voor de ceremonie. Zijn er liedjes waar jullie speciale herinneringen aan hebben en mogen deze niet ontbreken op jullie dag? Sanne studeert deze liedjes in en begeleidt zichzelf op piano. Maar vinden jullie het lastig om zelf liedjes te kiezen, dan kun je ook liedjes kiezen uit onderstaande repertoire lijst.

Diner of receptie

Ook tijdens het diner kun je kiezen voor muzikale omlijsting. Uiteraard wordt er op het juiste volume gezongen zodat er gekletst kan worden.

 

Bruiloftsfeest

Zoeken jullie iets bijzonders voor jullie feest? Wil je iets meer dan alleen een DJ die draait? 
In samenwerking met een aantal vaste DJ’s zal Sanne live zingen op jullie avond. 
Een absolute toegevoegde waarde om de gasten te vermaken en om de gasten de dansvloer op te krijgen. Een extra optie is om een zanger of saxofonist bij te boeken. Een echte aanrader als jullie de avond nog specialer willen maken!

Maar kan het niet gek genoeg zijn en willen jullie echt iets aparts? Sanne Christensen werkt samen met Duo van Drie. Een muzikale comedy act met echte meezingers, inhakers en feest muziek. Geheel in stijl zullen zij de avond verzorgen.

Er is ook een combinatie mogelijk van bovenstaande opties. Voor meer informatie en (reductie) prijzen neem hier contact op.