Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een juiste invulling van uw ceremonie?

Waarin Voice-a-licious zich onderscheidt van de meeste artiesten is dat u zelf uw repertoire kunt samenstellen voor uw ceremonie. Heeft u liedjes waar u speciale herinneringen aan heeft en mogen deze niet ontbreken op uw dag? Sanne studeert deze liedjes in en begeleidt zichzelf op piano. Maar vindt u het lastig om zelf liedjes te kiezen, dan kunt u ook liedjes kiezen uit de bestaande repertoire lijst.

Vraag een offerte aan voor de prijzen.

Diner of receptie

Ook tijdens uw diner kunt u kiezen voor muzikale omlijsting. Uiteraard wordt er op het juiste volume gezongen zodat er gekletst kan worden.

Er is ook een combinatie mogelijk van zingen tijdens ceremonie en diner zowel het feest. Vraag een offerte aan voor deze speciale reductie prijs.

Bruiloftsfeest

Zoekt u iets speciaals voor uw feest?
Iets anders dan alleen maar een cd in de cd speler, een band, of wilt u iets meer dan een DJ die draait… Dan hebben wij voor u iets hips, nieuws en opvallends! Voice-a-licious is uw LIVE act op uw feest!
De live zang zal door Sanne Christensen zelf verzorgd worden. Een absolute toegevoegde waarde aan uw avond om de gasten te vermaken en om de gasten de dansvloer op te krijgen. Wilt u iemand bedanken of iemand het woord geven, geen probleem. Ook dit kan gerealiseerd worden.
Hieronder vindt u een greep uit de repertoire lijst en deze kunt u zelf samenstellen. Heeft u een liedje voor een speciaal moment? Voice-a-licious studeert het graag voor u in!

Maar kan het u niet gek genoeg zijn en wilt u echt iets aparts? Sanne Christensen werkt samen met Duo van Drie. Een muzikale comedy act met echte meezingers, inhakers en feest muziek. Geheel in stijl zullen zij uw avond verzorgen.

Voor meer informatie, neem hier contact op.

Scroll Up